Hírek, aktualitások   DR. PETRUSKA Ferenc - L a k á s h i t e l   k a l a u z
 
Kezdőlap Megrendelés Frissítések Hírek Társoldalak
BajaPrint Kiadó
Hírek a Lakashitel kalauz című könyvről és lakáshitelt érintő témákban, aktuális cikkekre mutató hivatkozások.

  Dátum

Frissített Teljes Hiteldíj Mutató-k

2005-09-01

Ősszel lesz érdemes lakást venni?
Már a következő hónapokban hatással lesz a lakáspiacra a kormány által bejelentett áfacsökkentés. Az Otthon Centrum elemzéséből kiderül, hogy a potenciális vásárlók kivárhatnak a következő évig, így a forgalom visszaeshet az év második felében. Jövőre azonban emelkedhetnek az árak az építőipar "kifehérítése miatt", így érdemes lesz már ősszel körülnézni.
Itt olvasható a teljes cikk.

2005-07-12

Nem várt költségek a lakáshiteleknél
Könnyű és olcsó lakáshitel, ingyenes értékbecslés, kisebb kamat, kevesebb folyósítási jutalék - a nagy hírverseny miatt a lakáshiteleket kínáló bankok reklámjaikban minden megígérnek. Cikksorozatunk első részében a hitelkötés buktatóira világítottunk rá. De mennyibe kerül valójában a lakáshitel-felvétel, milyen nem várt költségek merülhetnek fel, és létezik-e árukapcsolás. Az Index utánajárt.
Itt olvasható a teljes cikk.

2005-04-15
A kormány Fészekrakó programja 2005. február 1-jén lépett életbe. Kérem olvassa el a változtatásokról írt esszém! 2005-02-01

Megbízható számla kell a lakáshitelhez
Újabb lépéssel próbálja meg az állam visszaszorítani az építőiparra jellemző feketemunkát. Ezentúl lakásépítésnél csak azok kaphatnak kedvezményes lakáshitelt, akik az APEH által megbízható cégektől hoznak számlát a költségekről. Az APEH február elsejétől várja a cégek jelentkezését a listára.
Itt olvasható a teljes cikk.

2005-01-30

Kedvezményekkel csábítanak a bankok
Bár csak február elsején lép életbe a Fészekrakó program, az Index által megkérdezett bankok már most jókora érdeklődésről számolnak be. A pénzintézetek szerint megélénkül a kereslet a kedvezményes hitelek iránt, és a legkülönfélébb kedvezményekkel készülnek magukhoz csábítani az ügyfeleket.
Itt olvasható a teljes cikk.

2005-01-29

Felkerültek a Lakáhitel kalauz című könyvből részletek PDF és DOC formátumban is letölthetőek.

2005-01-02